Waar wilt u naar toe?
Pinterest
LinkedIn
Woensdag 9 december 2020
 

Verliefd op de Bravia Black Swan.

Hallo ROADVIP, hallo Wim,

 

We willen graag onze review met jullie delen,

 

Onze eerste kennismaking was op de beurs in Utrecht 11 oktober 2019. Na een lange zoektocht naar onze Camper waren we op slag verliefd op de Black Swan van Bravia! Wat een prachtige camper. We konden het bijna niet geloven. Zo degelijk, elegant, stoer en mooi afgewerkt.

 

We konden niets ontdekken wat we wat ‘minder’ vonden aan deze camper. Het viel toen ook Wim op hoe serieus we naar deze camper keken. Wat ons aansprak was de manier waarop ROADVIP op de beurs stond. Hoe de stand eruit zag en hoe het bedrijf is. Klantvriendelijk en deskundig met echte ‘liefde’ voor campers. Tussen al die grote camperverkopers sprong voor ons ROADVIP eruit!

 

We hoefden niet lang na te denken. Op zaterdag 16 nov 2019 zijn we naar Sleen gereden om de Black Swan te kopen. Bij de aankoop was er genoeg tijd en kregen we goed advies. We zijn dan ook heel erg blij met de superhandige fietsendrager.

 

De aflevering van onze Camper was een feestje! Met de trein heen, want het was geen enkel probleem om ons van het station af te halen. Dan werden we ook nog getrakteerd op een heerlijk broodje kroket van de plaatselijke snackbar.

 

De Camper stond op ons te wachten met een mooie strik en een bos bloemen! Heel feestelijk! We kregen een uitvoerige uitleg van de Camper. Gelukkig weten we al veel door onze eigen ervaring maar het is heel prettig als alles stap voor stap wordt doorgenomen. Mochten er later toch nog vragen komen (wat we uit ervaring weten) krijg je ook antwoorden. Heel fijn!

 

Jullie zijn een zeer deskundig bedrijf met passie en visie. Aan alles is dat te merken.

 

Kortom wat ons betreft een dikke 10!

Met groet,

Jan en Mieke