Waar wilt u naar toe?
Pinterest
LinkedIn
Woensdag 9 december 2020
 

Met vragen konden we altijd bij jullie terecht.

Beste ROADVIP,

 

We kunnen over het algemeen zeggen dat we goed geholpen zijn. Vooral op het moment dat jullie merkten dat we serieus geïnteresseerd waren in de aankoop van een camper.

 

Het was fijn dat jullie direct een nieuw luik in de camper plaatsten, nadat bleek dat de andere lek was. Ook de ruimte maken voor onze hond was goed.

 

Met vragen konden we altijd bij jullie terecht. Ook instructie bij aflevering was goed, maar erg veel. Het is wel zaak om via afspraak te werken omdat er best veel belangstelling was van anderen die op de bonnefooi binnen kwamen. Wat heeft prioriteit? Wel begrijpelijk trouwens.

 

Deskundigheid was bij beiden goed en prettig. Bij een bak koffie werd er voldoende tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en ook telefonisch waren jullie redelijk te bereiken of belden jullie terug.

 

Jammer genoeg hebben we dit jaar nog niet genoeg van de camper kunnen genieten vanwege de corona en wij hebben in februari de camper gekocht. Wel valt de ruimte in de camper ons tegen in het geval dat het slecht weer is.

 

Trix en ik wensen jullie goede zaken toe in 2021 en laten de camper bij jullie in service!

 

Vriendelijke groet,

 

J. d N.