Waar wilt u naar toe?

ONDERHOUD uw CAMPER

Het onderhoud van uw camper is natuurlijk van groot belang. Daarbij gaat het niet alleen om de vervuiling van uw tanks of om het goed functioneren van uw kachel. Allemaal belangrijk, maar de grootste zorg moet natuurlijk uitgaan naar de technische staat van uw camper. Is alles veilig? Is de gaskeur in orde? Zijn de banden niet te oud? APK op orde? Tal van zaken die van groot belang zijn voor uw dierbare bezit.

Samenwerking ROADVIP met autobedrijf

ROADVIP werkt nauw samen met Bosch Car Service Autobedrijf van der Weide. Niet verwonderlijk natuurlijk, want Siebren is een van de eigenaren van ROADVIP en ook eigenaar van het al 30 jaar bestaande garagebedrijf in Sleen. Al die jaren heeft Siebren zijn klanten aan zich weten te binden. De werkplaats is uitgerust voor voertuigen tot 5.000 kilo. Buscampers, maar ook ‘gewone’ campers komen veel in de werkplaats bij Siebren van der  Weide.

Autobedrijf van der Weide gespecialiseerd in kleine bedrijfsvoertuigen

Het garagebedrijf heeft naast klanten met personenwagens ook veel camperklanten in portefeuille. Elk jaar komen er zo’n 50 stuks voor het reguliere onderhoud naar Sleen. Niet zo gek, want Bosch Car Service Autobedrijf van der Weide is gespecialiseerd in kleine bedrijfsvoertuigen tot 3.500 kilo. Dat heeft tot gevolg dat het een komen en gaan is van de Ducato’s, Transporters, Vito’s, Sprinters en noem maar op. Er is dus een uitstekende voertuigkennis bij de monteurs van Siebren van der Weide, waar eveneens gastvrijheid en behulpzaamheid kernbegrippen zijn.

BOVAG- en RDW-erkenning

BOVAG- en RDW-erkenning zijn vanzelfsprekend. Van der Weide is een Bosch Car Servicegarage. Dat betekent dat zij beschikt over de nieuwste diagnoseapparatuur en dat ze geschikt is voor alle merken. Alle auto’s kunnen probleemloos aan de computer gehangen worden, dit verkort de zoektijd naar oplossingen. Dat merkt u dan weer in uw portemonnee: de onderhoudskosten van uw camperbus zijn lager.

Onderhoud van uw camper via ROADVIP

  • Remmentestbank
  • Elektronische diagnose
  • 24-uurs service op onderdelen
  • BOVAG-voorwaarden
  • Regulier onderhoud
  • Wintergereed maken van uw camper
  • Banden/verlichting/gas

HAVE A SAFE ROADTRIP