BRAVIA buscamper modellen, Life is a journey, Enjoy the ride!

Terug naar overzicht

Bravia mobil Opties door ROADVIP

 Prijs op aanvraag
Conditie Nieuw
Datum 1e toelating Nee
Type Busmodel
Mail ons

Omschrijving

Wij zijn een BOVAG Camper & Caravanbedrijf, maar ook tevens BOVAG garagebedrijf. Onze werkplaats is ingericht voor voertuigen t/m 5 ton. Het onderhouden en repareren van deze voertuigen doen we al 30 jaar. We zijn gecertificeerd BEARLOCK inbouw station, we zijn gecertificeerd conform de Duitse norm DVGW G 607 (controle en certificering van gastoestellen in uw camper), Webasto inbouwstation, en RDW erkend. Alles wat u aan zekerheid geboden kan worden bieden wij u!

Een reeks van opties waarmee we uw camper kunnen personaliseren:

Multimedia systemen, camera, BEARLOCK, alarmsysteem, trekhaak, lichtmetaal wielen, zonnepanelen, standkachel, fiets draagsystemen, 2de HH accu, op maat gemaakte matrassen/toppers, etc. etc.

Kortom te veel om op te noemen, wij maken van een buscamper uw buscamper.

Aanbieder gegevens

ROADVIP Buscampers b.v.
Meulenakker 8 c
7841 EP Sleen

 

ROADVIP is sinds 1 januari 2019 officieel Dealer / Importeur van Bravia Buscampers voor Nederland, na diverse bezoeken aan de fabriek zijn we tot de conclusie gekomen dat Bravia en ROADVIP uitstekend bij elkaar passen. We hebben beide een groot oog voor klantgerichtheid, kwaliteit en service. Klant staat voorop, altijd! We zijn trots en blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan.

Bravia is een familiebedrijf met ervaring in kwaliteitsbouw: ontwerp, bouw en installeren van interieurs en meubelen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste uitgangspunten bij de bouw. De materialen zijn van eersteklas kwaliteit, Bravia gebruikt alleen hechthout en multiplex. Alle apparatuur is van A-klasse fabrikanten uit Europa, zoals Truma, Dometic en Thetford. Alle onderdelen, meubelen en details van onze buscampers zijn betrouwbaar, praktisch, kras- en stootvast en ook nog eens stijlvol. Met een Bravia buscamper gaat u een lange relatie aan.

Continue verbetering en continue vernieuwing zit in onze genen. De successen in design en op de productievloer zijn te danken aan deze innovatiegenen.

Bij Bravia werken we voortdurend aan het verbeteren van de techniek, het trainen van de medewerkers, vernieuwende productietechniek en zeer competitieve prijzen.

Eén van de grote voordelen ten opzichte van andere merken is het ‘alles in eigen hand’ principe. Ons interieurbouwbedrijf bestaat al 40 jaar en heeft een lange staat van dienst in het ontwerpen, bouwen en installeren van interieurs.

Bravia ROADVIP presentatie op YouTube

Bravia mobil website in NL

HAVE A SAFE ROADTRIP