BRAVIA buscamper modellen, Life is a journey, Enjoy the ride!

Terug naar overzicht

Bravia mobil +Hefdak = 5 slaapplaatsen

 Prijs op aanvraag
Conditie Nieuw
Datum 1e toelating Nee
Aantal slaapplaatsen 2
Type Busmodel
Mail ons

Omschrijving

Een 559 of 636 uitgevoerd met een Hefdak

De ultieme oplossing voor de jonge gezinnen dan wel opa&oma die hun kleinkinderen graag willen verrassen met een mooie ROADTRIP!

Middels het laddertje kom je op de bovenverdiepeng, groot ruim bed van 2 x 1,2 mtr. Toch in een tent en toch lekker in de camper, hoe leuk is dat?

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 2 Slaapplaatsen verdeeld over 1 Bed.

    2-persoonsbed

  • 120 cm x 200 cm

Aanbieder gegevens

ROADVIP Buscampers b.v.
Meulenakker 8 c
7841 EP Sleen

 

ROADVIP is sinds 1 januari 2019 officieel Dealer / Importeur van Bravia Buscampers voor Nederland, na diverse bezoeken aan de fabriek zijn we tot de conclusie gekomen dat Bravia en ROADVIP uitstekend bij elkaar passen. We hebben beide een groot oog voor klantgerichtheid, kwaliteit en service. Klant staat voorop, altijd! We zijn trots en blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan.

Bravia is een familiebedrijf met ervaring in kwaliteitsbouw: ontwerp, bouw en installeren van interieurs en meubelen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste uitgangspunten bij de bouw. De materialen zijn van eersteklas kwaliteit, Bravia gebruikt alleen hechthout en multiplex. Alle apparatuur is van A-klasse fabrikanten uit Europa, zoals Truma, Dometic en Thetford. Alle onderdelen, meubelen en details van onze buscampers zijn betrouwbaar, praktisch, kras- en stootvast en ook nog eens stijlvol. Met een Bravia buscamper gaat u een lange relatie aan.

Continue verbetering en continue vernieuwing zit in onze genen. De successen in design en op de productievloer zijn te danken aan deze innovatiegenen.

Bij Bravia werken we voortdurend aan het verbeteren van de techniek, het trainen van de medewerkers, vernieuwende productietechniek en zeer competitieve prijzen.

Eén van de grote voordelen ten opzichte van andere merken is het ‘alles in eigen hand’ principe. Ons interieurbouwbedrijf bestaat al 40 jaar en heeft een lange staat van dienst in het ontwerpen, bouwen en installeren van interieurs.

Bravia ROADVIP presentatie op YouTube

Bravia mobil website in NL

HAVE A SAFE ROADTRIP