BRAVIA buscamper modellen, Life is a journey, Enjoy the ride!

Terug naar overzicht

Bravia mobil Op Mercedes Sprinter

 Prijs op aanvraag
Conditie Nieuw
Automerk MERCEDES
Vermogen 190 pk
Datum 1e toelating Nee
Brandstof Diesel
Leeggewicht 2.940 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3.500 kg
Rijklaar gewicht 3.040 kg
Laadvermogen 470 kg
Aantal slaapplaatsen 3
Opbouw lengte 699 cm
Lengte 699 cm
Breedte 202 cm
Hoogte 262 cm
Stahoogte 195 cm
Type Busmodel
Wanden Glad
Euro klasse 6
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Swan 699

De Mercedes Benz Sprinter is het meest prestigieuze model van Bravia. We hebben hem ontworpen met de meest veeleisende klanten in het achterhoofd, zodat u tijdens uw reis een nog hogere standaard van comfort en betrouwbaarheid kunt hebben.

De Swan 699 biedt u de mogelijkheid om met een andere tafel aan de achterzijde met zeker zes personen gezellig kunt zitten eten en drinken. Als de reis voor u net zo belangrijk is als de bestemming, gaat u zeer tevreden zijn over de Swan 699.

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 3 Slaapplaatsen verdeeld over 2 bedden.

    1-persoonsbed

  • 70 cm x 195 cm

    2-persoonsbed

  • 180 cm x 195 cm

Aanbieder gegevens

ROADVIP Buscampers b.v.
Meulenakker 8 c
7841 EP Sleen

 

ROADVIP is sinds 1 januari 2019 officieel Dealer / Importeur van Bravia Buscampers voor Nederland, na diverse bezoeken aan de fabriek zijn we tot de conclusie gekomen dat Bravia en ROADVIP uitstekend bij elkaar passen. We hebben beide een groot oog voor klantgerichtheid, kwaliteit en service. Klant staat voorop, altijd! We zijn trots en blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan.

Bravia is een familiebedrijf met ervaring in kwaliteitsbouw: ontwerp, bouw en installeren van interieurs en meubelen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste uitgangspunten bij de bouw. De materialen zijn van eersteklas kwaliteit, Bravia gebruikt alleen hechthout en multiplex. Alle apparatuur is van A-klasse fabrikanten uit Europa, zoals Truma, Dometic en Thetford. Alle onderdelen, meubelen en details van onze buscampers zijn betrouwbaar, praktisch, kras- en stootvast en ook nog eens stijlvol. Met een Bravia buscamper gaat u een lange relatie aan.

Continue verbetering en continue vernieuwing zit in onze genen. De successen in design en op de productievloer zijn te danken aan deze innovatiegenen.

Bij Bravia werken we voortdurend aan het verbeteren van de techniek, het trainen van de medewerkers, vernieuwende productietechniek en zeer competitieve prijzen.

Eén van de grote voordelen ten opzichte van andere merken is het ‘alles in eigen hand’ principe. Ons interieurbouwbedrijf bestaat al 40 jaar en heeft een lange staat van dienst in het ontwerpen, bouwen en installeren van interieurs.

Bravia ROADVIP presentatie op YouTube

Bravia mobil website in NL

HAVE A SAFE ROADTRIP