BRAVIA buscamper modellen, Life is a journey, Enjoy the ride!

Terug naar overzicht

Bravia mobil Op Peugeot Boxer L4

 Prijs op aanvraag
Conditie Nieuw
Automerk PEUGEOT
Datum 1e toelating Nee
Brandstof Diesel
Leeggewicht 2.925 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3.500 kg
Rijklaar gewicht 3.025 kg
Laadvermogen 475 kg
Aantal slaapplaatsen 3
Opbouw lengte 636 cm
Lengte 636 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 262 cm
Stahoogte 195 cm
Type Busmodel
Wanden Glad
Euro klasse 6
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Swan 636

U bent het vast met ons eens, de nacht is een belangrijk deel van de dag. Wilt u nog meer slaapcomfort dan in de 599, dan is de Swan 636 wellicht iets voor u. Het voorste deel van het voertuig is gelijk aan als het Swan 599-model, maar het achterste deel heeft twee separate bedden of één groot tweepersoonsbed.

De 636 is bijzonder qua levensloopbestendigheid, gemakkelijke bedinstaop met twee treden, flexibel qua bedindeling, twee separate bedden of in een handomdraai 1 groot bede van 195 x 195 cm.

Ideaal voor diegenen die al wat minder bewegelijk of wat minder ter been zijn. En ook de lage instap en het trapje zorgen er voor dat bij wat minder weer u de slaapkamer heel gemakkelijk tot extra leefruimte neemt.

De Swan 599 & 636 zijn verkrijgbaar op een 3500 light en 3500 heavy chassis, wij betsellen doorgaans de heavy uitvoering. Bij een heavy uitvoering is alles wat meer robuust uitgevoerd. De keuze van motorvermogen is 140 of 165 PK in combinatie met EU6.4.

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 3 Slaapplaatsen verdeeld over 2 bedden.

    1-persoonsbed

  • 90 cm x 180 cm

    2-persoonsbed

  • 195 cm x 195 cm

Aanbieder gegevens

ROADVIP Buscampers b.v.
Meulenakker 8 c
7841 EP Sleen

 

ROADVIP is sinds 1 januari 2019 officieel Dealer / Importeur van Bravia Buscampers voor Nederland, na diverse bezoeken aan de fabriek zijn we tot de conclusie gekomen dat Bravia en ROADVIP uitstekend bij elkaar passen. We hebben beide een groot oog voor klantgerichtheid, kwaliteit en service. Klant staat voorop, altijd! We zijn trots en blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan.

Bravia is een familiebedrijf met ervaring in kwaliteitsbouw: ontwerp, bouw en installeren van interieurs en meubelen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste uitgangspunten bij de bouw. De materialen zijn van eersteklas kwaliteit, Bravia gebruikt alleen hechthout en multiplex. Alle apparatuur is van A-klasse fabrikanten uit Europa, zoals Truma, Dometic en Thetford. Alle onderdelen, meubelen en details van onze buscampers zijn betrouwbaar, praktisch, kras- en stootvast en ook nog eens stijlvol. Met een Bravia buscamper gaat u een lange relatie aan.

Continue verbetering en continue vernieuwing zit in onze genen. De successen in design en op de productievloer zijn te danken aan deze innovatiegenen.

Bij Bravia werken we voortdurend aan het verbeteren van de techniek, het trainen van de medewerkers, vernieuwende productietechniek en zeer competitieve prijzen.

Eén van de grote voordelen ten opzichte van andere merken is het ‘alles in eigen hand’ principe. Ons interieurbouwbedrijf bestaat al 40 jaar en heeft een lange staat van dienst in het ontwerpen, bouwen en installeren van interieurs.

Bravia ROADVIP presentatie op YouTube

Bravia mobil website in NL

HAVE A SAFE ROADTRIP