BRAVIA buscamper modellen, Life is a journey, Enjoy the ride!

Terug naar overzicht

Bravia mobil Op Peugeot Boxer L3

 Prijs op aanvraag
Conditie Nieuw
Automerk PEUGEOT
Vermogen 165 pk
Datum 1e toelating Nee
Brandstof Diesel
Leeggewicht 2.730 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3.500 kg
Rijklaar gewicht 2.830 kg
Laadvermogen 670 kg
Aantal slaapplaatsen 3
Opbouw lengte 599 cm
Lengte 599 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 262 cm
Stahoogte 195 cm
Type Busmodel
Wanden Glad
Euro klasse 6
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Swan 599

De Swan 599 is de buscamper die met iets meer dan 10 m² alle comfort biedt zoals u het thuis ook gewend bent. Complete keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer. En natuurlijk voldoende ruimte om uw complete vakantie uitrusting op te bergen.

Het ruime slaapgedeelte is voorzien van een ingebouwd tweepersoonsbed (1940x1400 mm), dé plek om uit te rusten, een boek te lezen, op het internet te surfen of televisie te kijken op regenachtige dagen. Maar natuurlijk ook een geweldige plek om heerlijk te slapen. Onder uw bed treft u de ruime opslagruimte, zowel toegankelijk vanaf de binnenzijde als de buitenzijde.  Aan de binnenzijde is de berging afgesloten door een gemakkelijk te openen deur.

Door de praktische indeling van de beschikbare ruimte zijn onze SWAN buscampers geschikt voor gezinnen met twee, drie of vier personen.

De Swan 599 & 636 zijn verkrijgbaar op een 3500 light en 3500 heavy chassis, wij betsellen doorgaans de heavy uitvoering. Bij een heavy uitvoering is alles wat meer robuust uitgevoerd. De keuze van motorvermogen is 140 of 165 PK in combinatie met EU6.4.

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 3 Slaapplaatsen verdeeld over 2 bedden.

    1-persoonsbed

  • 90 cm x 180 cm

    2-persoonsbed

  • 145 cm x 195 cm

Aanbieder gegevens

ROADVIP Buscampers b.v.
Meulenakker 8 c
7841 EP Sleen

 

ROADVIP is sinds 1 januari 2019 officieel Dealer / Importeur van Bravia Buscampers voor Nederland, na diverse bezoeken aan de fabriek zijn we tot de conclusie gekomen dat Bravia en ROADVIP uitstekend bij elkaar passen. We hebben beide een groot oog voor klantgerichtheid, kwaliteit en service. Klant staat voorop, altijd! We zijn trots en blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan.

Bravia is een familiebedrijf met ervaring in kwaliteitsbouw: ontwerp, bouw en installeren van interieurs en meubelen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste uitgangspunten bij de bouw. De materialen zijn van eersteklas kwaliteit, Bravia gebruikt alleen hechthout en multiplex. Alle apparatuur is van A-klasse fabrikanten uit Europa, zoals Truma, Dometic en Thetford. Alle onderdelen, meubelen en details van onze buscampers zijn betrouwbaar, praktisch, kras- en stootvast en ook nog eens stijlvol. Met een Bravia buscamper gaat u een lange relatie aan.

Continue verbetering en continue vernieuwing zit in onze genen. De successen in design en op de productievloer zijn te danken aan deze innovatiegenen.

Bij Bravia werken we voortdurend aan het verbeteren van de techniek, het trainen van de medewerkers, vernieuwende productietechniek en zeer competitieve prijzen.

Eén van de grote voordelen ten opzichte van andere merken is het ‘alles in eigen hand’ principe. Ons interieurbouwbedrijf bestaat al 40 jaar en heeft een lange staat van dienst in het ontwerpen, bouwen en installeren van interieurs.

Bravia ROADVIP presentatie op YouTube

Bravia mobil website in NL

HAVE A SAFE ROADTRIP