BRAVIA buscamper modellen, Life is a journey, Enjoy the ride!

Terug naar overzicht

Bravia mobil Op Peugeot Traveller

 Prijs op aanvraag
Conditie Nieuw
Datum 1e toelating Nee
Leeggewicht 2.470 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3.100 kg
Rijklaar gewicht 2.570 kg
Laadvermogen 530 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Opbouw lengte 495 cm
Lengte 495 cm
Breedte 192 cm
Hoogte 199 cm
Stahoogte 134 cm
Type Busmodel
Wanden Glad
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Swan 495 

We hebben de mogelijkheden van de Peugeot-Traveller maximaal benut. Deze compacte en wendbare buscamper is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, biedt plaats aan maximaal 7 personen, terwijl de buscamper voor het weekeinde in minimale tijd is omgebouwd tot een volwaardige buscamper voor 4 personen.

De 495 biedt slaapgelegenheid voor 4, 2 plaatsen in de woonkamer op de bank, die heel eenvoudig verandert in een comfortabel bed, en 2 slaapplaatsen in het uitklapbare hefdak. De 495 is uitermate wendbaar en laat u gemakkelijk manoeuvreren door de smalste delen de grote steden of de 495 neemt u mee naar de meest afgelegen hoeken van het platteland. De hoogte van 1.99m kunt u ook terecht in parkeergarages

Het modulaire ontwerp van de 495 maakt het mogelijk de buscamper op meerdere manieren te gebruiken. Inclusief het keukenblok heeft u beschikking over twee gasbranders, een gootsteen en een koelkast van 16 liter. Maar kookt u liever buiten, de gehele unit is eenvoudig door de tweede schuifdeur naar buiten te halen om daar te koken.

De 495 is voorzien LED-verlichting in combinatie met een dimfunctie. Desgewenst wordt uw camper uitgevoerd met een Webasto standkachel.

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 4 Slaapplaatsen verdeeld over 2 bedden.

    2-persoonsbed

  • 100 cm x 190 cm
  • 195 cm x 100 cm

Aanbieder gegevens

ROADVIP Buscampers b.v.
Meulenakker 8 c
7841 EP Sleen

 

ROADVIP is sinds 1 januari 2019 officieel Dealer / Importeur van Bravia Buscampers voor Nederland, na diverse bezoeken aan de fabriek zijn we tot de conclusie gekomen dat Bravia en ROADVIP uitstekend bij elkaar passen. We hebben beide een groot oog voor klantgerichtheid, kwaliteit en service. Klant staat voorop, altijd! We zijn trots en blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan.

Bravia is een familiebedrijf met ervaring in kwaliteitsbouw: ontwerp, bouw en installeren van interieurs en meubelen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste uitgangspunten bij de bouw. De materialen zijn van eersteklas kwaliteit, Bravia gebruikt alleen hechthout en multiplex. Alle apparatuur is van A-klasse fabrikanten uit Europa, zoals Truma, Dometic en Thetford. Alle onderdelen, meubelen en details van onze buscampers zijn betrouwbaar, praktisch, kras- en stootvast en ook nog eens stijlvol. Met een Bravia buscamper gaat u een lange relatie aan.

Continue verbetering en continue vernieuwing zit in onze genen. De successen in design en op de productievloer zijn te danken aan deze innovatiegenen.

Bij Bravia werken we voortdurend aan het verbeteren van de techniek, het trainen van de medewerkers, vernieuwende productietechniek en zeer competitieve prijzen.

Eén van de grote voordelen ten opzichte van andere merken is het ‘alles in eigen hand’ principe. Ons interieurbouwbedrijf bestaat al 40 jaar en heeft een lange staat van dienst in het ontwerpen, bouwen en installeren van interieurs.

Bravia ROADVIP presentatie op YouTube

Bravia mobil website in NL

HAVE A SAFE ROADTRIP