Waar wilt u naar toe?

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de ROADVIP-nieuwsbrief


  BRAVIA official DEALER

  ROADVIP is sinds 1 januari 2019 officieel Dealer / Importeur van Bravia Buscampers voor Nederland, na diverse bezoeken aan de fabriek zijn we tot de conclusie gekomen dat Bravia en ROADVIP uitstekend bij elkaar passen. We hebben beide een groot oog voor klantgerichtheid, kwaliteit en service. Klant staat voorop, altijd! We zijn trots en blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan.

  Bravia is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in kwaliteitsbouw: ontwerp, bouw en installeren van interieurs en meubelen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste uitgangspunten bij de bouw. De materialen zijn van eersteklas kwaliteit, zoals de massief houten tafelbladen. En waar in de meeste campers vezelplaat gebruikt wordt, gebruiken we bij Bravia alleen hechthout en multiplex. Alle apparatuur is van A-klasse fabrikanten uit Europa, zoals Truma, Dometic en Thetford. Alle onderdelen, meubelen en details van onze buscampers zijn betrouwbaar, praktisch, kras- en stootvast en ook nog eens stijlvol. Met een Bravia buscamper gaat u een lange relatie aan.

  Continue verbetering en continue vernieuwing zit in onze genen. De successen in design en op de productievloer zijn te danken aan deze innovatiegenen.

  Bij Bravia werken we voortdurend aan het verbeteren van de techniek, het trainen van de medewerkers, vernieuwende productietechniek en zeer competitieve prijzen.

  Eén van de grote voordelen ten opzichte van andere merken is het ‘alles in eigen hand’ principe. Ons interieurbouwbedrijf bestaat al 30 jaar en heeft een lange staat van dienst in het ontwerpen, bouwen en installeren van interieurs.

  Brochure Bravia Roadvip

  Prijslijst Bravia Roadvip

  Meer over Pohisto, de interieurbouwers van Bravia

  Ga naar de website van Bravia

  HAVE A SAFE ROADTRIP