Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de ROADVIP-nieuwsbrief

Aanmelden

ROADVIP blog

pagina 2 van 3
Categorie:

Wrap pizza met pittig gehakt

Begin met het verwarmen van de oven op 200 graden. Als je geen oven hebt, gewoon even in de koekenpan. Daarna snipper je het uitje. Fruit het uitje aan ongeveer 3 minuten op niet al te hoog vuur. Breng ondertussen het gehakt op smaak met een volle theelepel sambal, 5 eetlepels barbecuesaus en een snufje zout.

door Gea Heikens

Weerstand overwonnen

Reizen met een camper. Het is populair en in het dorp hebben we met ROADVIP een nieuw en succesvol bedrijf dat buscampers verhuurt en verkoopt. Zullen we het eens proberen? Waarom is het zo populair, dat willen we wel eens weten. We boeken een buscamper voor een week.

door G&J

Polen heeft het helemaal!

Polen heeft het allemaal! Van hippe steden tot prachtige landschappen, met bergen, wilde dieren en kleine dorpjes. Ook zijn er vele historische bezienswaardigheden over de geschiedenis van het land.

door Wim

Gereedschap mee?

Gereedschap in de camper is handig voor noodgevallen als een lekkage, een kapotte lamp of een scheurende luifel. Wat moet je meenemen?

door Wim

Ervaringen rondom koop Buscamper bij ROADVIP Sleen:

We merken bij het vertellen aan vrienden/kennissen een combinatie van enthousiasme: 1) over de aangeschafte Buscamper en 2) over Roadvip zelf. Roadvip is een mooi, goed, aantrekkelijk en informatief bedrijf Roadvip laat je je thuis voelen Roadvip staat voor zijn waar Roadvip is transparant en neemt de tijd Roadvip is behulpzaam, geeft advies Roadvip is zeer enthousiast en daardoor wellicht iets te gretig.... Op Roadvip kun je terugvallen, ze laten je duidelijk weten kom langs, wees welkom!

door J&H

Watertanks van uw camper reinigen

Hoe zorg je ervoor dat de vuilwatertank niet gaat stinken? En welke middeltjes kun je het beste gebruiken om de vuilwatertank te reinigen? Met deze tips wordt jouw vuilwatertank weer zo goed als nieuw!

door Wim

Afschrijving van uw camper

Afschrijving, niemand wordt er blij van. Maar het feit blijft dat bijna alles minder waard wordt door veroudering, behalve antiek.

door Wim

Gratis overnachten in Frankrijk? France Passion

Wil je gratis overnachten bij meer dan 1700 fruit- en wijnboeren verspreid over heel Frankrijk? France passion maakt het mogelijk!

door Wim

Hallo heren Siebren en Wim,

Wij zijn prima tevreden over het traject en de aankoop van de camper. Ook de aflevering is tot volle tevredenheid.

door Z&B

Wie komt de camper nu op zondagmorgen afleveren in Venlo?

Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. We zijn in jullie prachtige showroom meer dan hartelijk ontvangen. We hebben een fijn verkoopgesprek met Wim gehad waardoor hij ons vertrouwen gewonnen heeft en we het aandurfden bij jullie een buscamper te kopen. Na de koop verliep de communicatie tussen Wim en ons ook zeer soepel, in eerste instantie via mail, later via WhatsApp met een snelle, uitgebreide reactie.

door F&J
pagina 2 van 3
ROADVIP is RDW erkend
ROADVIP is official BEARLOCK-dealer
ROADVIP is bij BOVAG aangesloten
ROADVIP werkt samen met de NKC
ROADVIP is verzekerd bij Bovemij, een zusterbedrijf van de BOVAG