Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de ROADVIP-nieuwsbrief

Aanmelden

ROADVIP blog

pagina 1 van 2
Categorie:

Weerstand overwonnen

Reizen met een camper. Het is populair en in het dorp hebben we met ROADVIP een nieuw en succesvol bedrijf dat buscampers verhuurt en verkoopt. Zullen we het eens proberen? Waarom is het zo populair, dat willen we wel eens weten. We boeken een buscamper voor een week.

door G&J

Polen heeft het helemaal!

Polen heeft het allemaal! Van hippe steden tot prachtige landschappen, met bergen, wilde dieren en kleine dorpjes. Ook zijn er vele historische bezienswaardigheden over de geschiedenis van het land.

door Wim

Gereedschap mee?

Gereedschap in de camper is handig voor noodgevallen als een lekkage, een kapotte lamp of een scheurende luifel. Wat moet je meenemen?

door Wim

Ervaringen rondom koop Buscamper bij ROADVIP Sleen:

We merken bij het vertellen aan vrienden/kennissen een combinatie van enthousiasme: 1) over de aangeschafte Buscamper en 2) over Roadvip zelf. Roadvip is een mooi, goed, aantrekkelijk en informatief bedrijf Roadvip laat je je thuis voelen Roadvip staat voor zijn waar Roadvip is transparant en neemt de tijd Roadvip is behulpzaam, geeft advies Roadvip is zeer enthousiast en daardoor wellicht iets te gretig.... Op Roadvip kun je terugvallen, ze laten je duidelijk weten kom langs, wees welkom!

door J&H

Watertanks van uw camper reinigen

Hoe zorg je ervoor dat de vuilwatertank niet gaat stinken? En welke middeltjes kun je het beste gebruiken om de vuilwatertank te reinigen? Met deze tips wordt jouw vuilwatertank weer zo goed als nieuw!

door Wim

Afschrijving van uw camper

Afschrijving, niemand wordt er blij van. Maar het feit blijft dat bijna alles minder waard wordt door veroudering, behalve antiek.

door Wim

Gratis overnachten in Frankrijk? France Passion

Wil je gratis overnachten bij meer dan 1700 fruit- en wijnboeren verspreid over heel Frankrijk? France passion maakt het mogelijk!

door Wim

Hallo heren Siebren en Wim,

Wij zijn prima tevreden over het traject en de aankoop van de camper. Ook de aflevering is tot volle tevredenheid.

door Z&B

Wie komt de camper nu op zondagmorgen afleveren in Venlo?

Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. We zijn in jullie prachtige showroom meer dan hartelijk ontvangen. We hebben een fijn verkoopgesprek met Wim gehad waardoor hij ons vertrouwen gewonnen heeft en we het aandurfden bij jullie een buscamper te kopen. Na de koop verliep de communicatie tussen Wim en ons ook zeer soepel, in eerste instantie via mail, later via WhatsApp met een snelle, uitgebreide reactie.

door F&J

Welke schoenen draagt uw camper?

Winterbanden: welke zijn geschikt en waar in Europa zijn ze verplicht? Als je veilig met de camper op pad wilt en liever geen bekeuringen betaalt, is het handig om onderweg naar de wintersportbestemming te rijden op winterbanden.

door Wim
pagina 1 van 2
ROADVIP is RDW erkend
ROADVIP is official BEARLOCK-dealer
ROADVIP is bij BOVAG aangesloten
ROADVIP werkt samen met de NKC
ROADVIP is verzekerd bij Bovemij, een zusterbedrijf van de BOVAG